Elinstallation

Elinstallation

Behovsstyrt arbete för alla situationer

Nytt byggprojekt på gång? Våra erfarna elektriker hjälper till med allt från totalentreprenad av elinstallation vid nybyggnationer till installtion av golvvärme i hemmet. Vi har många års erfarenhet och vet hur vi ska ta oss an alla typer av projekt. Oavsett om du är privatperson eller företagare kommer du att dra nytta av våra tjänster!
Företag

Smarta lösningar vid projektering och anläggningsdrift

Vid behov tar vi gärna hand om hela processen kring elinstallationer från projektering till driftsättning. I det ingår även dokumentation och service, för att framtidssäkra driften. Vi hanterar även arbeten inom Styr & Reglerteknik, Fastighetsautomation, Kyl- och Värmeanläggningar samt Energieffektivisering. Anlitar du oss vid nybyggnation så kan vi redan från start se till helheten och hjälpa till att skapa en inomhusmiljö där energianvändningen är optimerad och miljösäkrad.

Hög säkerhet och kunskap inom högspänningsarbeten

Vi genomför även elkraftsinstallationer för Industrier, Fastighetsägare, Energi- och Byggbolag. Våra arbetsområden är ställverk, transformatorstationer, kabelarbeten, tillfällig el och projektberedning/ledning, m.m, inom spänningsområdet 0,4 till 12 (24) kV.

Anmäl ditt intresse här om du vill att vi ska kontakta dig för en offert eller ett kostnadsförslag. Vi ringer upp dig så snart vi kan!
Privat

Säkerheten först ger dig maximal trygghet i hemmet

Som hemmafixare vill man gärna göra allt själv, inte minst för känslan av att ha åstadkommit något bra. Men elen är inte rätt område att briljera på – ett fel i elsystemet kan ge katastrofala följder. Brand, personskador och i värsta fall dödsfall kan undvikas genom att kunnig personal sköter installationen. Därför finns det också lagkrav på att arbeten med starkström ska utföras av behörig elektriker. Anlitar du oss så kan du vara säker på att allt blir rätt gjort och lever upp till både lagens krav och högsta standard enligt branschen.

Några exempel på installationsarbeten vi utför:

 • golvvärme
 • badrumsel
 • installtion av solpaneler
 • installation av jordfelsbrytare
 • etc.

Avdrag, bidrag och tips

Som privatperson finns det både bidrag att få och avdrag du kan spara pengar på. Vi hjälper gärna till med bl.a. ansökan om bidrag för solpanelsinstallation eller tips med hur du kan dra nytta av ROT-avdraget

Anmäl ditt intresse här om du vill att vi ska kontakta dig för en offert eller ett kostnadsförslag. Vi ringer upp dig så snart vi kan!

Boka en elektriker

  Boka Elektriker

  Fyll i dina uppgifter nu så ringer vi upp för en dialog om behov och lösningar:

  Namn (obligatorisk)

  Företag

  Telefon (obligatorisk)

  E-post

  Typ av arbete

  Varumärken vi jobbar med